• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

        „Велико Търново Гид“ е услуга на туристическа фирма „Евротурс ВТ“ ЕООД – гр. Велико Търново, състояща се в професионално екскурзоводско обслужване за всички гости на старата столица, които искат да опознаят нейните забележителности и тези в региона.

      За целта, тук ще откриете информация за отделните обекти и различни като съдържание и времетраене маршрути за туристически обиколки, които представят богатото историческо минало и природна красота на Велико Търново и неговата околност. Посочените маршрути не изчерпват всички възможни варианти, което позволява тяхната промяна или изготвянето на индивидуални такива според Вашите желания.

     Предлагаме екскурзоводско обслужване, хотелско настаняване, помощ и съдействие по време на вашия престой във Велико Търново.

    Поставяме на първо място Вас и Вашите желания, като залагаме на индивидуалното отношение и нестандартни решения, за едно пълноценно и качествено обслужване. С нас ще прекрачите отвъд традиционните рамки на туристическата обиколка, ще надникнете зад кулисите на българската история, ще почувствате духа на старопрестолния Царевград Търнов...

Рекламирайте при нас!